SKROT AF BILER I KØBENHAVN & SJÆLLAND.

BILSKROT KØBENHAVN ER DIN GARANTI FOR, AT BILSKROT BLIVER MILJØBEHANDLET KORREKT.

SMIL BLOT – DIT SKROT ER GODT

Er den sidste kilometer kørt, er det tid til at komme forsvarligt af med bilen. Udtjente biler skal ikke stå langs vejkanten, i skovene eller dumpes i vores havne. Skrot af biler skal ske miljømæssigt korrekt.

 

I forbindelse med skrotningsordningen er der behov for seriøse virksomheder til at håndtere det miljøfarlige affald, der findes i en udkørt bil.

 

Skrotbil Sjælland startede i år 2001, da den nye ordning vedrørerende miljøbehandling af biler blev indført. Bilskrot København behandler ca. 10.000 biler om året. Skrot af din bil kan ske i én af vores mange afdelinger i København, Roskilde eller Køge.

 

CERTIFICERET

Vi er ISO 14001-certificeret og registreret hos Miljøstyrelsen samt Miljøordning For Biler til miljøbehandling af biler. Vores personale er uddannet og godkendt til at miljøbehandle den danske vognpark.

 

Bilskrot København har opbygget et landsdækkende net af seriøse autoværksteder, ophuggere og forhandlere, som kan modtage og eventuelt miljøbehandle bilen. Uanset, hvor du bor i landet, er du altid velkommen til at kontakte Bilskrot København, som kan henvise dig til det nærmeste behandlingssted.

 

OBS

Husk, det er altid den sidst registrerede ejer, der bestemmer, om køretøjet skal skrottes, eller om det må sælges til genindregistrering. Når skrotningsattesten er underskrevet, skal bilen skrottes.