Brugtbil Skrotbil

Brugtbil eller Skrotbil

Har dit køretøj udtjent sin rolle som dit transportmiddel og er nu reelt set en skrotbil som bør sendes til autoophug? Eller mener du stadig at den kan bruges af andre som en god brugtbil?

Eller kan det efterhånden ikke betale sig at reparere eller syne den (læs skrotbil)?

Er det blot på tide at gå fra godt (brugtbil / skrotbil) til bedre?

Ønsker du det bedste bud på din bil på Sjælland?

Få den højeste skrotpræmie for din skrotbil.

Få den højeste skrotpræmie KONTANT samme dag for din skrotbil! Vi sørger ligeledes for at din skrotbil bliver afhentet fra din adresse eller der hvor din skrotbil er efterladt. Som en ekstra service afmelder vi din skrotbils nummerplader og sørger for alt papirarbejde.

Få det højeste bud og bedste pris på din brugte bil

Få den højeste pris KONTANT på stedet for din brugtbil. Vi sørger ligeledes for at din brugtbil bliver afhentet fra din adresse eller der hvor din brugtbil er efterladt. Som en ekstra service afmelder vi din brugte bils nummerplader og sørger for alt papirarbejde.

Professionel autoophug

Som værende professionel autoophugger på Sjælland med mange års erfaring indenfor brugtbil, skrotbil, skrotpræmie, skrotning og autoophug tilbyder vi at varetage alle de praktiske aspekter, der findes ved beslutningen om at sælge eller skrotte bilen, finde en autoophug og modtage skrotpræmie.

Da Genvind Aps er en professionel autoophug og ikke blot bilforhandler, hjælper vi dig af med din skrotbil uanset stand, årgang, kilometertal og uanset om den er synet eller ej. Genvind Aps er en Sjællands autoophug til din tjeneste.

Vi garanterer en fordelagtig skrotpræmie for dit udtjente skrotbil eller en fordelagtig pris på din brugte bil.

Som godkendt Autoophug sikrer vi at Miljøministeriets lovkrav overholdes. Følgende uddrag er fra Miljøministeriets regler for udbetaling af skrotningsgodtgørelse ( skrotpræmie ):

“Formålet med skrotningsgodtgørelsen er at fremme korrekt aflevering af udtjente person- og varebiler til godkendte autoophuggere, så en miljømæssig korrekt affaldshåndtering sikres. Udtjente biler må ikke henstilles i naturen eller på offentlig vej og ved private ejendomme, da skrotbiler kan forårsage lokal forurening af jord- og vandmiljø på grund af udsivning af væsker, som f.eks. olie og benzin.”

Vi er certificeret med den internationale standard for miljøledelse ISO 14001. Standarden er den dominerende miljøledelsesstandard i verden.

Vi gør hvad vi skal, miljørigtig skrotning, og du får hvad du fortjener, den bedste skrotpræmie for dit skrotbil.iso14001

Skrotbil Sjælland Autoophug afhenter fra Sjælland.

Det er lige meget hvilken skrotbil du har

Du skal ikke bekymre dig – vi accepterer din skrotbil uanset hvilken type det er. Dette kan være personbiler, varevogne, SUV, 4X4, skadede biler, defekte biler, biler der mangler motorer, skrotbiler der mangler interiør, skrotbiler uden afgift, gamle biler osv.. Den eneste du skal gøre, er at ringe til os nu, og så henter vi din skrotbil helt gratis.

Kontakt os for:

Skrotbil København,  Skrotbil Sjælland,  Skrotbil Valby, Skrotbil Amager, Skrotbil Frederiksberg, Skrotbil Brøndby, Skrotbil Glostrup, Skrotbil Albertslund, Skrotbil Taastrup, Skrotbil Ballerup, Skrotbil Hvidovre, Skrotbil Rødovre, Skrotbil Vanløse, Skrotbil Skovlunde, Skrotbil Nørrebro, Skrotbil Østerbro, Skrotbil Herlev, Skrotbil Gentofte, Skrotbil Hellerup

Vi udbetaler kontant skrotpræmie på stedet. Kontakt os venligst for andre byer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *